• jrmns

Chocolate Fiber Life


Badan sihat memerlukan aktiviti detoks untuk membersihkan kolon. Detoks merupakan proses menyingkirkan bahan kimia berbahaya daripada badan. Proses ini berlaku secara semulajadi setiap hari dan

menjadikan sel-sel kekal sihat.


Kesan detoks sangat baik untuk tubuh. Anda akan lebih bertenaga, hormon seimbang, kulit kelihatan lebih cerah dan menguatkan sistem imuniti tubuh.Chocolate Fiber Life sesuai dijadikan detoks yang membantu menyingkirkan toksin dan membekalkan nutrien penting untuk kesihatan tubuh badan.


Chocolate Fiber Life mengandungi sumber bijirin seperti oat, oat beta glukan, beras perang dan malta yang diperlukan oleh tubuh badan.

Amalkan Chocolate Fiber Life secara konsisten untuk menjadikan jantung lebih sihat, menurunkan kolestrol, mengurangkan kencing manis, menguatkan tulang dan melegakan masalah sendi dan mengelak sembelit dan tombong bagi wanita. Sesuai diambil oleh lelaki, wanita, kanak-kanak 2 tahun ke atas, ibu hamil atau dalam pantang, dan selamat juga bagi penghidap sakit kencing manis kerana pemanis dalam nya menggunakan stevia, bukan gula tebu.